top of page
jasper-graetsch-o5oaFkNfNOI-unsplash_low.jpg

Redovisning, rådgivning och ekonomioutsourcing

Lindgren och Lindgren Ekonomi AB är ett familjeägt företag som grundades av Ola Lindgren 1996. Bolaget hette då Ola Lindgren Ekonomi AB och drevs främst av Ola. Företaget har sedan dess vuxit och fler familjemedlemmar har engagerat sig i bolaget. 2021 valde vi att byta namn på vårt aktiebolag och heter nu Lindgren & Lindgren Ekonomi AB. Byrån drivs idag av Maria och Lars tillsammans med Ola Lindgren.

Från starten har Lindgren & Lindgren Ekonomi AB hjälpt småföretag med redovisning, rådgivning, skattefrågor samt agerat bollplank inom företagande och det ägnar vi oss åt än idag. Kunderna består av allt från enmansbolag till större bolag med upp till 60 anställda. Vi är ca 8 medarbetare och sitter centralt på Drottninggatan i Norrköping.

Vi riktar oss främst till ägarledda företag och erbjuder tjänster så som redovisning, lönehantering och skatterådgivning, för sig eller som en större paketlösning. Det vi strävar efter är att ha en familjär och personlig känsla samtidigt som vi kan erbjuda rådgivning och kompetens på en hög nivå. Hos oss ska man känna sig bekväm, trygg och som en partner mer än en kund. Vi gör det ihop!

Om oss
Anställda
lars.jpg

Lars Lindgren

Auktoriserad Redovisningskonsult

Maria Lindgren

Auktoriserad Redovisningskonsult

maria.jpg
ola.jpg

Ola Lindgren

Senior Redovisningskonsult

Sophia Lindgren

Redovisningskonsult

sophia.jpg
madde.jpg

Madelene Lindgren

Redovisningskonsult

Linnea Pettersson

Redovisningskonsult

linnea.jpg
annelie.jpg

Annelie Åsberg

Redovisningskonsult

Per Axén

Redovisningskonsult

per.jpg

1996

Ola Lindgren Ekonomi AB bildas. Bolaget drivs av Ola själv som vid sidan av sitt ordinarie jobb har ett antal mindre redovisningskunder. 

2006

Ola tar steget till att köra eget och går med i Moretime, en franchisekedja med kontor i ett flertal olika städer.

2008

Lars, Olas son och idag en av delägarna anställs i bolaget.

2015

Maria, Olas dotter blir åter aktiv i bolaget efter studier. Även hon idag en av delägarna.

2016

Moretime blir YOUnited Professionals som drivs mer som ett samarbete mellan kontor på olika orter i Sverige, inte längre ett franchise-samarbete.

2021

Byrån går ur YOUnited-samarbetet och blir Lindgren & Lindgren Ekonomi AB. Bolaget är idag ett välmående företag med 9 anställda (ca 6 heltider).

Historia
bottom of page